Menu
Твоята количка

Технически спрейове и смазки

Технически спрейове и смазки
Поради обновяване на сайта, е възможно да има разлика, както на цените на продуктите, така и на техните наличности.

Офиса и склада на Димос пласт вече е на нов адрес:
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бул."Асен Йорданов" 11 (сградата на Тих труд)

Вазелинов спрей-смазка HD VASELINE PRO e парафиново масло,на основата на чист бял вазелин, което се втвърдява до пастообразна консистенция н..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Детектор за теч на газ LEAK FINDER PRO e с бърза и надеждна детекция и локализация на изтичането на газ и загуба на налягането в тръби, системи п..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Мултифункционалeн спрей-смазка за смазване и защита 5-56 PRO отстранява влагата, задейства мокри двигатели, препятства отказите в електрическата систе..
18.87лв
без ДДС: 15.73лв
Охлаждащ спрей ELECTRO COOL PRO e lисококачествена охлаждаща течност за бързо охлаждане на малки компоненти, за функционално тестване на термодво..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Повърхностен уплътнител за фланци FLEX SEAL PRO e черен, трайно еластичен уплътнител за всички видове фланци.Избягва или замества използването на..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Почистващ препарат за двигател ENGINE CLEAN PRO е дълбокодействащ и мощен специален почистващ препарат за външните части на двигателя. ..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Почистващ препарат за карбуратори, EGR и дроселови клапи CARB & EGR CLEANER PRO е силна смес от разтворители за отстраняване на смоли, в..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Почистващ препарат за климатици  AIRCO CLEANER PRO е почистваща пяна за бързо отстраняване на отлагания и миризми в климатичните и вентилационни ..
41.58лв
без ДДС: 34.65лв
Почистващ препарат за сензорите за въздушен поток AIR SENSOR CLEAN PRO е разтворител за почистване на сензорите за въздушен поток в инжекцио..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Почистващ препарат за клапани GDI VALVE CLEANER е специален почистващ препарат за смукателни клапани на бензинови двигатели с директно впръскване.&nbs..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Силиконов спрей SILICONE PRO e универсално синтетично масло за смазване и грижа за пластмасови и гумени повърхности. Освежава пластмасовите ..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Силиконов спрей-смазка SILICONE GREASE PRO e универсално уплътняващо, плъзгащо, смазващо и защитно средство за пластмасови и гумени части. У..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Спрей за отстраняване на ръжда RUST FLASH PRO e двойно по-силен срещу ръжда. Хладилният агент замразява напръсканата повърхност и разрушава ..
21.79лв
без ДДС: 18.16лв
Спрей за отстраняване на уплътнения GASKET REMOVER PRO е смес от мощни разтворители, формулирани за бързо отстраняване на уплътнителен цимент, лепила ..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Спрей за почистване BRAKLEEN PRO е мощно и бързо изсъхващо почистващо средство за спирачни части. Спрей за почистване BRAKLEEN PRO:..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Спрей за почистване  POWER CLEAN PRO е почистващо средство на основата на разтворител и обезмаслител за обслужване и ремонт. Спрей з..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Спрей за ремъци BELT GRIP PRO e универсално лепило за колани и ленти. Предотвратява приплъзването в задвижващи и транспортни ленти, компресори, п..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Спрей против ръжда RUST OFF PRO е безкомпромисен проникващ продукт, който атакува ръждата и корозията, прониквайки през оксиди и замърсявания, за..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Спрей-смазка за вериги CHAIN ​​​​LUBE PRO e свързваща смазка, проникваща дълбоко в звената на веригата,  която става адхезивна и устойч..
18.95лв
без ДДС: 15.80лв
Стартер за двигател MOTOR STARTER PRO e течност за задействане на двигатели с професионално качество. Стартер за двигател MOTOR STAR..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Универсален препарат за почистване на електроника  PRECISION CLEANER PRO е несъдържаща масло смес от разтворители за нежно отстраняване..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Универсален спрей-смазка за движещи се части WHITE GREASE PRO e универсална, устойчива на натиск смазка за плъзгащи водачи, шарнири, панти и меха..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.