Menu
Твоята количка

Автобои

Автобои

Първоначално създадена през 1959 г. като производител на ишлеме и частна търговска марка, General Paint започва своето производство на автомобилни покрития в края на 70-те години, за да се превърне в един от най-бързо развиващите се производители на автомобилни бои и спомагателни продукти за индустрията за ремонтиране.

Със съоръжения и филиали в Европа, Близкия изток и САЩ, GPC в момента разпространява продуктите си в повече от 70+ страни по света; той има значително по-доминираща позиция в региона на Близкия изток и Персийския залив, където е класиран като лидер на пазара за ремонтни покрития в няколко страни.

GenRock, GenVerde и Gen2O, системите, продавани от GPC, се състоят от богат избор от продукти за покрития за ремонт на автомобили, които отговарят на международните разпоредби.

Успехът на GPC се постига чрез непрекъснато подобряване на нейната система за управление на качеството в съответствие с всички приложими закони и разпоредби, чрез внедряване на интегрирана система за управление на качеството съгласно ISO 9001:2015, както и силен фокус върху обучението и управлението на времето, производителността и ефективност в каросерията.

Нашият успех през последното десетилетие до голяма степен зависи от най-високото качество, лекотата на нанасяне и спестяването на време, постигнати чрез използването на нашите продукти.

Ние разработихме продуктите, като се фокусирахме върху най-фундаменталните концепции в индустрията на каросерията: бързо обръщане и изключителен завършек.

Това, че сте партньор на GPC, със сигурност ще ви даде възможност да разполагате с продукта, поддръжката и техническата експертиза, за да увеличите рентабилността си.

Въпреки предизвикателствата, свързани с навлизането на олигополистичен пазар (контролиран от малцина), GPC успя да се конкурира ефективно в този сегмент, като разработи система на основата на разтворители и система на основата на вода, и двете заедно с актуална и точна база данни от над 105 000 цвята, поддържани от комплект цветна документация с ръчно пръскане, лесен за използване софтуер и многоъгълен спектрофотометър.

 

Виж нивата на летливи органични разтворители  VOC тук.  https://www.generalpaint.biz/pdf/voc-chart.pdf

Поради обновяване на сайта, е възможно да има разлика, както на цените на продуктите, така и на техните наличности.

Офиса и склада на Димас пласт вече е на нов адрес:
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бул."Асен Йорданов" 11 (сградата на Тих труд)

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.