Menu
Твоята количка

Антикорозионни защити

Антикорозионни защити
Поради обновяване на сайта, е възможно да има разлика, както на цените на продуктите, така и на техните наличности.
Продукт, базиран на битум, за защита срещу корозия и удари от камъчета. Не се боядисва.Приложение: Нанася се върху подове посредством спрей или пи..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Продукт, базиран на битум за защита срещу корозия и удари от камъчета. Не се боядисва. Приложение: Нанася се върху подове посредством четка. - много..
18.61лв
без ДДС: 18.61лв
Вакса, бързосъхнеща, не може да се боядисва.Приложение: Защита срещу корозия и камъчета по дъното на автомобила. Съвместим с PVC-UBS покрития..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Продукт, базиран на парафини. Осигурява високоефективна защита на купето срещу корозия. Цвят: слонова кост Приложение: Използва се за запечатване на..
17.40лв
без ДДС: 17.40лв
Продукт на основта на синтетична гумаза защита срещу корозия и удари от камъчета. Боядисва се.Приложение:Прилага се върху спойлери, престилки ..
15.00лв
без ДДС: 12.50лв
Еднокомпонентен уплътняващ продукт. Нанася се с четка.Цвят и разфасовка: светлосив - 1.2 kgПриложение:Използва се за уплътнявания по ..
48.10лв
без ДДС: 40.08лв
Уплътнител за каросерия / AKEMI Quick Sealfix е прозрачно еднокомпонентно втвърдяващо се от влага лепило на базата на MS-Polymer, което се използва&nb..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Черни релефни битумни шумоизолаторни листи. Приложение: за заглушаване на шумове и вибрации по купето. Самозалепващи се. Много гъвкава и топлоус..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Черни гладки битумни шумоизолаторни листи.Приложение: за заглушаване на шумове и вибрации по купето. Самозалепващи се. Много гъвкава и..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.